Lijst van diensten
-
Ingredienten:Lijstitem 1
- 3 Zoete appels
- handje vol rozijnen
- 4 eieren
- 2,5 tl kaneel
- 2,5 tl bakpoeder
- 2,5 tl baking soda
- snufje zout
- 175 gram bloem
- 50 gram kokosbloemsuiker
- 100 gram kokosolie
-
De bereidingLijstitem 2
Verwarm je oven voor op 175 graden.
Schil de appels en snijd er blokjes van. Marineer de appels met de kaneel en 1 eetlepel van de kokosbloesemsuiker, voeg de rozijnen toe.
Mix de bloem, bakpoeder, baking soda en het zout in een kom.
Klop in een andere kom de eigeren en voeg hier langzaam de kokosbloesemsuiker toe. Daarna giet je langzaam de gesmolten kokosolie erbij. Meng nu alles bij elkaar inlcusief de appels.
Vet je bakvorm in en giet je mengsel erin.
Zet de cake 50 minuten in het midden van je oven. Kijk met de bekende satéprikker of je cake van binnen gaar is.